Beddinghouse sale: mis deze korting niet!

  • Geplaatst op
  • Door Textielwereld.nl

Beddinghouse sale: mis deze korting niet!

Een nieuw jaar is een super goede reden voor een nieuw dekbed toch? Komt dat even goed uit dat je nu in de Beddinghouse sale een hoop leuke dekbedovertrekken scoort! De leukste zetten wij voor jou op een rijtje in dit blog.

 

Beddinghouse sale

Beddinghouse is een Nederlands familiebedrijf en is binnen de Benelux marktleider in bedlinnen. Twee keer per jaar brengt Beddinghouse een nieuwe collectie op de markt en bij Textielwereld.nl hebben we nu een Beddinghouse sale!

 

Dekbedovertrek Beddinghouse Thoms Blue Grey Flanel

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: een dekbedovertrek van flanel is een uitkomst tijdens de wintermaanden! Het Thoms Blue Grey Flanel overtrek shop je nu in de Beddinghouse sale van €109,95 voor slechts €69,95 en is ook verkrijgbaar in het rood!

 

Dekbedovertrek Beddinghouse Denali Black Flanel

Dit is nog zo’n flanellen topper in de Beddinghouse sale! Met een mooi Noors motief in het zwart, donkergrijs en wit zorgt het voor een echt winters sfeertje in de slaapkamer. Maar koud ga je het niet hebben onder dit flanellen overtrek, want flanel is hét materiaal wat jou warm houdt. Normaal kost dit overtrek €99,95 maar in de sale scoor je dit winterse dekbedovertrek voor slechts €59,95!

 

 

  

Dekbedovertrek Beddinghouse Pippa Lightblue Katoen

Wil je toch liever al een lente sfeertje in de slaapkamer? Ook dat kan! Kies dan voor dit Pippa Lightblue Katoenen dekbedovertrek. Dit vlotte overtrek heeft horizontale strepen in mooie pastelkleuren dat zorgt voor een frisse uitstraling. Het katoen zorgt ervoor dat het dekbedovertrek zacht is en goed ademt. Afhankelijk van de maat van het overtrek, is deze nu te verkrijgen van €25,00 tot €50,00!

 

 

 

Dekbedovertrek Katoen Beddinghouse Candy Dots Grey

Nog een heerlijk dekbedovertrek wat zorgt voor een lente sfeertje in de slaapkamer is dit katoenen Candy Dots Grey overtrek. Kleuren als zalmroze, lichtgrijs, wit, kiezel, geel en koraalroze wisselen elkaar in een horizontaal streepmotief af. Door het hele motief staan stippen in een lichtere tint dan de strepen. Een speels geheel van kleuren en motieven waardoor het vrolijk oogt! Dit overtrek shop je van €25,00 tot €50,00.

 

Dekbedovertrek Katoen/Satijn Beddinghouse Kata Black

In de Beddinghouse sale vind je zelfs een combinatie tussen winter en lente. In dit dekbedovertrek is namelijk gebruikt gemaakt van zowel licht- en donkergrijs als zalmroze! Dus als je niet kunt kiezen tussen winter of lente, ga dan voor dit katoen/satijnen Kata Black dekbedovertrek. Een katoen/satijnen overtrek oogt niet alleen luxe, het is nog eens heerlijk zacht ook! Ook bij dit dekbedovertrek is de prijs afhankelijk van de maat van het overtrek. Je scoort dit dekbed van €39,95 tot €79,95!

 

 

Outlet Textielwereld.nl

Dit zijn natuurlijk nog lang niet alle toffe dekbedovertrekken uit de Beddinghouse sale! Kijk op onze webshop voor het hele aanbod in de sale. Plaats je op werkdagen voor 17:30 uur een bestelling? Dan wordt deze doorgaan de volgende werkdag al bezorgd! Zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe dekbedovertrek.

Met welk dekbedovertrek ga jij het nieuwe jaar in?