Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Betaalmethoden

 

Alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn ondergebracht bij onze betalingsprovider MultisafePay. Multisafepay verzorgd voor ons alle betalingen. Wij geloven in het principe "Schoenmaker blijf bij je leest". Daarom hebben wij ervoor gekozen het betaaltraject aan Multisafepay over te laten. Zij creëren een uiterst veilige omgeving voor uw online betalingen door gebruik te maken van moderne technieken zodat er een beveiligde verbinding tussen uw computer en die van hun ontstaat.

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:


iDeal

iDeal is het betalen van uw aankoop door middel van het internetbankieren van uw eigen bank. iDeal is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.


Achteraf betalen met Klarna

Via Klarna kunt u bij ons 14 dagen op rekening afrekenen. U krijgt dan uw bestelling vóórdat u heeft betaald en de factuur zit in de meeste gevallen bijgevoegd in uw bestelling. In sommige gevallen krijgt u deze apart per post thuisgestuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Voor de mogelijkheid betaald u € 1,95 aan administratiekosten en uw order mag maximaal een waarde hebben van € 250,-. Door deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Deze methode wordt aangeboden tijdens het afrekenen, net als alle andere methoden. Let op: vul uw gegevens naar waarheid in en zo compleet mogelijk. Op basis van uw gegevens word gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Klarna 14 dagen op rekening te betalen. Textielwereld.nl is niet verantwoordelijk wanneer deze betaalmethode voor u door Klarna wordt geweigerd en wij bieden u eventueel een alternatieve betaalmethode aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Betalen via Overboeking

U kunt er ook voor kizen uw bestelling vooraf te betalen via overboeking. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling versturen. U kunt uw bestelbedrag overmaken naar:

IBAN: NL60RABO0169266885
Ten name van E Cental
Onder vermelding van uw ordernummer


Mister Cash (Belgie)

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. Uw kunt in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving afrekenen en dit natuurlijk met de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun eigen bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.


Giropay (Duitsland)

Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers (zo’n 75% van de Duitse markt!). GiroPay is een vergelijkbare betaal methode als het Nederlandse iDEAL.