Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Betaalmogelijkheden


Vooraf betalen

iDeal
iDeal is het betalen van uw aankoop door middel van het internetbankieren van uw bank. iDeal is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde omgeving van uw bank.

Overboeking
U kunt er ook voor kiezen uw bestelling vooraf te betalen via overboeking. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling versturen.

U kunt uw bestelbedrag overmaken naar IBAN: NL60RABO0169266885
Ten name van E Cental, onder vermelding van uw ordernummer.

Paypal
PayPal is een online betaalrekening die u kunt koppelen aan uw eigen bankrekening. Door de PayPal app op uw telefoon te zetten kun u altijd en overal online betalingen doen. U logt in met uw eigen e-mailadres en wachtwoord.

Bankcontact (Belgie)
Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. Uw kunt in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving afrekenen en dit natuurlijk met de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Giropay (Duitsland)
Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. GiroPay is een vergelijkbare betaal methode als het Nederlandse iDeal.

Achteraf betalen

Klarna
Via Klarna kunt u bij ons 14 dagen op rekening afrekenen. U krijgt dan uw bestelling vóórdat u heeft betaald en de factuur zit in de meeste gevallen bijgevoegd in uw bestelling. In sommige gevallen krijgt u deze apart per post thuisgestuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Voor de mogelijkheid betaald u € 1,95 aan administratiekosten en uw order mag maximaal een waarde hebben van € 250,-. Door deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Deze methode wordt aangeboden tijdens het afrekenen.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.