Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Tafelbeschermer

Tafelbeschermer op maat
Een tafelkleed beschermt de tafel tegen krassen, die bijvoorbeeld ontstaan als er iets overheen geschoven wordt. Als u zeker wilt weten dat uw tafel helemaal niets overkomt, dan plaatst u onder het tafelkleed nog een tafelbeschermer. Een tafelbeschermer is een extra laag tussen het tafelkleed en de tafel en zorgt er ook voor dat het tafelkleed niet gaat schuiven. 

Tafelbescherming bestellen
Voor tafelbescherming op maat kunt u terecht bij Textielwereld.nl. Textielwereld.nl is hét adres voor een mooie tafelbeschermer. U vindt ze in verschillende maten. De door ons geleverde tafelbescherming is van het eigen huismerk, waardoor ook de prijzen erg aantrekkelijk zijn. De tafelbescherming kan op maat geleverd worden, zo heeft u altijd voldoende!

Gratis verzending
Een tafelbeschermer bestellen is bij Textielwereld nu wel heel voordelig. Als u namelijk voor meer dan €50 bestelt, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dit geldt alleen voor verzending binnen Nederland. Wij verzenden ook naar België en Duitsland, daarvoor gelden aangepaste tarieven.

Lees verder...
Filters
Sorteren

3 artikelen in Tafelbeschermer

Sorteer op:
Huismerk Tafelbeschermer 170 cm
voor €2,50
Bekijk product
Huismerk Tafelbeschermer 130 cm
voor €2,00
Bekijk product
Huismerk Tafelbeschermer 110 cm
voor €1,70
Bekijk product