Top 10 leuke dekbedovertrekken voor onder de kerstboom!

  • Geplaatst op
  • Door Textielwereld.nl
Top 10 leuke dekbedovertrekken voor onder de kerstboom!

Benieuwd naar de leukste dekbedovertrekken van dit moment? Wij laten het je zien in dit blog, zodat je ook meteen wat inspiratie hebt voor onder de kerstboom! We lichten in dit blog 10 super leuke dekbedovertrekken uit zodat je meteen een indruk hebt van ons toffe aanbod. Keep reading!

Leuke dekbedovertrekken van Textielwereld.nl

Wauw! In onze webshop vind je maar liefst 9000 producten waarvan maar liefst 1106 verschillende soorten dekbedovertrekken. Je hebt er een flinke klus aan als je deze allemaal wilt bekijken. Daarom helpen we je een handje door een top 10 uit te lichten met flanellen dekbedovertrekken, katoenen dekbedovertrekken en zelfs satijnen dekbedovertrekken. Keuze genoeg!

1.      Dekbedovertrek Cinder Grey

We trappen af met een katoen/satijn dekbedovertrek. Dit dekbedovertrek zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling. Het materiaal is ook nog eens goed heerlijk comfortabel en ademend. Een nacht in dit dekbed en je wilt nooit meer anders! En je wordt áltijd wakker in een mooi dekbedovertrek! Wat wil je nog meer?
Hoe mooi is het Beddinghouse Cinder Grey dekbedovertrek?

 

 
   

 

 

 

2.      Een heerlijk winters dekbedovertrek

Het tweede item in het lijstje van de leuke dekbedovertrekken is van flanel en heeft een tof Noors patroon in de kleuren blauw, zand en ivoor. Door de neutrale kleuren past dit dekbed in elk interieur en is dit dus een perfect cadeau om te geven!

Het dekbedovertrek is van het merk Day Dream en heeft, net als alle dekbedovertrekken van het merk, een extra lange instopstrook bij het voeteneinde. Hierdoor zijn de overtrekken ook te gebruiken voor langere dekbedden. Zodat je het extra lekker warm hebt. Ideaal!

 
   


 

 

 

3.      Just chillin’ like a penguin

In je nieuwe leuke dekbedovertrek! Hoe gaaf is dit overtrek voor de kids? Het ziet er misschien winters uit, maar door het flanellen materiaal dromen de kinderen heerlijk warm weg onder dit dekbedovertrek.

Dit dekbedovertrek van Goodmorning heeft een instopstrook over de hele breedte van het overtrek zodat je de kids helemaal kunt instoppen!

 
   

 

 

 

4.      Light as a feather

Wauw! Je voelt je vanzelf zo licht als een veertje als je onder dit dekbedovertrek slaapt. De veertjes op het overtrek zijn haarscherp afgebeeld, waardoor het lijkt alsof ze levensecht zijn.

Dit flanellen overtrek van Heckett & Lane is donszacht en zorgt voor een rustige uitstraling op de slaapkamer. Flanel voelt heerlijk aan waardoor je tijdens de koude wintermaanden niet in een ijskoud bed stapt.

 
   



 

 

 

5.      Tough as a military

Kids die echt fan zijn van militairen en soldaten? Dan is dit stoere overtrek een echte aanrader in ons lijstje van leuke dekbedovertrekken! Hebben de kinderen een echte soldatenkamer? Dan mag dit overtrek écht niet missen in de slaapkamer. Iedereen die hierin slaapt, voelt zich meteen een echte soldaat. Het Goodmorning overtrek is gemaakt van katoen en voelt zacht en koel aan.

 

 
   



 

6.      Stijlvol slapen in Papillon Deluxe

Op zoek naar een stijlvol modieus overtrek? Found it! Dit leuke dekbedovertrek van Papillon Deluxe geeft een luxe en romantische uitstraling en door de taupe kleur past het overtrek in elk interieur.

Het dekbedovertrek is van hoogwaardig katoen gemaakt dat zorgt voor een heerlijke nachtrust. Het overtrek is luxe afgewerkt met mooie details. Wauw!

 
   



 

 

7.      Voor de dierenliefhebbers

Dit leuke dekbedovertrek met een winterse achtergrond en een eekhoorntje op de voorgrond, is toch té schattig! Wil. Je. Hebben. Je hoeft het overigens helemaal niet koud te hebben, ook al heeft het een winterse uitstraling. Het overtrek is namelijk gemaakt van flanel wat je heerlijk warm houdt.

Flanel voelt daarnaast ook comfortabel aan en zorgt voor een goede vochtopneming. Maar het 
dekbedovertrek is vooral gewoon heel erg leuk toch!?

 
   

 

 

 

 

 

 

8.      Snowhorses

De kids genieten van een heerlijke nachtrust onder dit dekbedovertrek. Dit is het ideale dekbed voor echte paardenliefhebbers! Wedden dat jouw kleine hier heerlijk onder wegdroomt?
Dit dekbedovertrek van Goodmorning is voor 100% van katoen gemaakt wat speciaal wordt behandeld tot flanel, hierdoor voelt het dekbed zacht en comfortabel aan. Door de extra lange instopstrook die over de hele breedte loopt, kun je het overtrek goed instoppen!

 

 
   



 

 

9.      Heerlijk winters

Maar dan lekker warm! Dit overtrek is een hele mooie in ons lijstje van leuke dekbedovertrekken. Op dit dekbed is een mooi winters bos afgebeeld met een ree met zijn jong op de voorgrond. Hoe schattig!?

Dit flanellen overtrek is voor 100% van katoen gemaakt waardoor het goed ademt en vocht reguleert. Door de extra grote instopstrook en een totale lengte van 260 cm is dit overtrek te gebruiken voor elk bed! Zowel voor extra grote bedden, hoge matrassen of boxsprings.

  

 
   



 

10.  Twee in een dekbedovertrek

 

 
   


Een omkeerbaar overtrek zodat je er twee keer zoveel van kunt genieten. Het satijnen dekbedovertrek Krista heeft namelijk aan beide kanten een motief! Hoe mooi is dat!? Slapen in dit overtrek zorgt voor een luxe gevoel, alsof je elke dag in een luxe hotel slaapt. Doordat het dekbedovertrek is gemaakt van satijn is het ook nog eens goed voor je huid en haren! Win-win situatie dus.

 

Dekbedovertrekken Textielwereld.nl

Welke van deze leuke dekbedovertrekken is jouw favoriet en leg jij als cadeau onder de kerstboom? Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen door dit contactformulier (https://www.textielwereld.nl/wasvoorschrift) in te vullen of te bellen naar +31 (0)6 31 93 36 85.