De tofste blauwe dekbedovertrekken voor op Blue Monday

  • Geplaatst op
  • Door Textielwereld.nl

De tofste blauwe dekbedovertrekken voor op Blue Monday

Blue Monday is de meest deprimerende dag van het jaar en het minst wat wij kunnen doen is jou opvrolijken met onze blauwe dekbedovertrekken. Blauw straalt openheid uit, geeft rust en vrede en geloof in intuïtief inzicht. Dé kleur waarmee Blue Monday geen deprimaandag meer hoeft te zijn.

Blue Monday

Blue Monday is zogenaamd dus de meest deprimerende dag van het jaar en valt meestal op de derde maandag van januari of op de maandag van de laatste volle week van januari. Blue Monday is hoe dan ook altijd na 14 januari. Maar waarom is dit dan zo’n deprimaandag? De gezelligheid van de feestdagen is voorbij, goede voornemens zijn niet begonnen of mislukt, de vakantie is nog lang niet in zicht en de blauwe enveloppen vallen op de deurmat. Zelfs het weer is niet te genieten. Je wordt bijna depri als je dit alleen al leest. Daarom vrolijken wij je op met onze leukste blauwe artikelen.  

 

Blauwe dekbedovertrekken

Blauw zorgt dus voor rust en geloof in intuïtief inzicht. Dus waarom niet je bed ermee bedekken? Blue Monday is namelijk echt zo’n dag dat je het liefst de hele dag tussen de lakens ligt!

 

Beddinghouse Nelson Aqua Blue Flanel

Met het Beddinghouse Nelson Aqua Blue Flanel dekbedovertrek kom jij die koude nachten van januari prima door! Flanel houdt warmte namelijk vast waardoor jij heerlijk slaapt.

 

Dekbedovertrek Flanel Goodmorning Stars Blue


Het Flanel Goodmorning Stars Blue dekbedovertrek zorgt voor een super vrolijk sfeertje in de slaapkamer. Het sterren design wordt afgewisseld met blauw en wit. Je kunt zelfs kiezen tussen twee designs! Door het flanellen materiaal is het overtrek extra zacht en lekker warm!

 

 

Dekbedovertrek Descanso Blauw

Ook dit blauwe dekbedovertrek van Descanso is gemaakt van katoen/satijn waardoor het heerlijk zacht voelt en luxe eruitziet. Dit overtrek heeft zelfs aan beide kanten een ander design zodat je kunt afwisselen of het bed mooi kunt opmaken door een hoekje om te slaan! 

 

 

 

Dekbedovertrek Katoen Goodmorning Worldmap

Ook voor de kids hebben we een leuk blauw dekbedovertrek uitgelicht. Dit Goodmorning Worldmap overtrek is van katoen waardoor het goed ademt. Op het dekbedovertrek staat een wereldkaart met hierop dieren en planten! Hoe leuk!?

 

 

 

Blue Monday accessoires

Op zoek naar andere blauwe artikelen? Ook dat hebben we voor je! Zo scoor je een blauwe Alpes WC mat met anti slip rug, een blauwe Dordogne badmat of een blauwe Suzy plaid voor extra warmte en een knusse sfeer.