5x de mooiste strandlakens voor de zomervakantie!

  • Geplaatst op
  • Door Textielwereld.nl
5x de mooiste strandlakens voor de zomervakantie!

Ga je binnenkort op zomervakantie en heb je nog een strandlaken nodig? Wij hebben de 5 mooiste voor je op een rijtje gezet!

De zomervakantie staat voor de deur! Heb je al een vakantie geboekt? Of wacht je liever een mooie last minute aanbieding af? Hoe dan ook, je gaat pas goed voorbereid op vakantie wanneer je een mooi strandlaken in je koffer kunt stoppen! Of je nu op zoek bent naar een extra grote, een hele kleurrijke of één speciaal voor de kids. Wij hebben de 5 mooiste strandlakens voor je op een rijtje gezet.

1. Extra lang strandlaken in vrolijke kleuren

Wil je graag een extra lang strandlaken voor jouw zomervakantie? Dat komt mooi uit! Wij hebben diverse strandlakens in extra lang formaat van 100x200 cm. Zoals deze super zachte versie van Seafood met vrolijke zeevruchten prints en kleuren. Gemaakt van 100% hoge kwaliteit katoen en goed vocht absorberend. Nu extra voordelig geprijsd!

2. Hoge kwaliteit Jaquard geweven strandlaken met ananas opdruk

Met dit vrolijke ananas strandlaken ben je meteen in Tropische sferen! Met kleurrijke blauw, wit, violet en lime-groen strepen inclusief afbeelding van een ananas. Dit strandlaken is aan de voorkant van velours om heerlijk zacht op te kunnen liggen. De achterkant is katoen badstof wat goed vocht absorbeert. Zie je jezelf al liggen met een Pina Colada in de hand? Wij wel!

3. Kinderstrandlaken met Disney figuren

Natuurlijk hebben we ook verschillende strandlakens voor kinderen! Een zomervakantie vol plezier kan niet zonder strandlaken van bijvoorbeeld de tofste Cars figuren. Of gaat er een klein prinsesje mee naar de zon? Dan is een Tinkerbell of Barbie strandlaken zeker iets voor haar! Met afmetingen van 70x120 en 70x140 cm ideaal voor de kids en van heerlijk zacht velours.

4. Strandlaken van 100% Egyptisch katoen in verschillende kleuren

Mag een strandlaken voor jou lekker simpel zijn? Dit strandlaken van 100% Egyptisch katoen is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren zonder drukke prints. Deze strandlakens hebben een bijzonder goed absorberend vermogen en ze zijn lekker royaal van afmeting! De bovenkant van dit strandlaken is van velours, wat heerlijk is om op te liggen. De achterkant is van badstof, om je goed mee af te kunnen drogen. Ideaal voor die warme zomerdagen op het strand dus!

5.Tijdloos strandlaken in kleurencombinatie zwart met rood met rotsmotief

De kleurencombinatie zwart met rood is tijdloos! Dit mooie rotsmotief strandlaken is geweldig in gebruik voor een dagje strand, zwembad of de sauna. Van hoge kwaliteit katoen en heerlijk zacht om op te liggen. Met een maat van 180x200 cm groot genoeg om lekker om je heen te slaan of op te liggen.

De mooiste strandlakens voor de zomervakantie scoor je bij Textielwereld!

Of je nu naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft, tijdens de zomervakantie is een fijn strandlaken een must! In onze ruime collectie vind je altijd een strandlaken dat bij je past. Voordelig geprijsd en snel verzonden!