Smyrna tafelkleed

Sfeervol smyrna tafelkleed
U kent ze misschien wel, die mooie tafelkleden met een wat oosters tintje. Zo'n kleed heet een smyrna tafelkleed. Een smyrna tafelkleed is een kleed dat gemaakt wordt van 100% zuiver scheerwol. Daardoor is het kleed zacht en comfortabel en zijn de kleuren prachtig intens. Voor een mooi smyrna tafelkleed zit u bij Textielwereld.nl goed!

Smyrna tafelkleden bestellen
Textielwereld.nl beschikt over een breed assortiment smyrna tafelkleden. U vindt ze in verschillende vormen en maten. Op een ronde tafel is het soms mooi om een rond kleed te hebben, terwijl een rechthoekige vorm weer mooier staat op andere tafels. En wat dacht u van een lopervorm, waarbij het kleed bijvoorbeeld alleen over het midden van de tafel loopt? U vindt het allemaal bij Textielwereld.nl.

Ook voor tafelbeschermers
U kunt bij ons niet alleen uw smyrna tafelkleed bestellen, maar ook uw tafelbeschermer. Die legt u onder het kleed, zodat uw tafel niet beschadigd raakt. Bovendien zorgt zo'n beschermer ervoor dat uw tafelkleed niet gaat schuiven. Maak vandaag nog uw keuze uit de verschillende prachtige smyrna tafelkleden bij Textielwereld.nl en plaats uw bestelling!

Artikelen 1 tot 27 van 42 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 27 van 42 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2