Hoeslakens

Hoeslakens

Een hoeslaken is één van de basiselementen voor een goede nachtrust, u ligt ten slotte de gehele nacht op dit onderlaken. Het is daarom van belang dat u een hoeslaken kiest dat de juiste maat heeft en dat past bij uw behoeftes. In de collectie van Textielwereld.nl vind u de mooiste merken hoeslakens in een eindeloos aantal kleuren, verschillende materialen en van schitterende kwaliteit.

Verschillende soorten hoeslakens:

Hoeslakens zijn er in allerlei soorten en maten. Tegenwoordig worden de bedden steeds luxer, denk aan verstelbare bodems, boxspring matrassen met daaroverheen een topper matras. Daarom wordt er ook meer gevraagd van een hoeslaken. Een standaard hoeslaken is nog steeds het meest verkochte hoeslaken, maar niet in alle gevallen is een standaard hoeslaken toereikend. In het assortiment van Textielwereld.nl vind u gegarandeerd een geschikt hoeslaken. Zo vindt u in onze hoeslakens collectie onder andere topperhoeslakens, spittopperhoeslakens, splithoeslakens, boxspringhoeslakens, waterbedhoeslakens, moltons, incontinentiemoltons, standaard hoeslakens en zelfs maatwerk hoeslakens.

Standaard hoeslakens:

In onze collectie vindt u 1-persoonshoeslakens 2-persoonshoeslakens en lits-jumeaux hoeslakens in geschikt voor zowel standaard als extra lange matrassen. Extra lange hoeslakens zijn tegenwoordig steeds meer in trek daar de mensen steeds vaker voor een extra lang bed kiezen. U kunt bij ons terecht voor jerseyhoeslakens, flanellenhoeslakens, katoenenhoeslakens, badstofhoeslakens, percalehoeslakens en percalinehoeslakens. Een zeer divers aanbod dus, ook qua kleur hebben wij een uitgebreid assortiment. Bij Textielwereld.nl vindt u hoeslakens van merken als Cinderella, HNL, Double Jersey, Day Dream en Papillon.

Boxspringhoeslakens:

Boxspringmatrassen zijn matrassen met een extra hoge hoekhoogte. U kunt bij Textielwereld.nl ook terecht voor boxspring hoeslakens voor matrashoogtes tot zelfs wel 30 cm. Bent u op zoek naar een boxspring hoeslaken, kijkt u dan eens bij de merken HNL Living, Double Jersey en Briljant.

Topperhoeslakens:

Tegenwoordig wordt vaak gekozen voor twee afzonderlijke (vaak boxspring) matrassen die vervolgens opgedekt worden met een topper matras. Dit is een dunne matras over de gehele breedte van het bed zodat u geen spleet tussen de twee bedden heeft. Vaak zijn dit dure bedden en matrassen die u goed wilt beschermen. Wij adviseren dan ook om zowel een toppermolton als een topperhoeslaken te gebruiken zodat u de toppermatras goed beschermt tegen transpiratievocht, vlekken en vuil. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod topper hoeslakens en topper moltons van merken als Beddinghouse, Cinderella en Briljant.

Splittopperhoeslakens:

Wanneer u uw matrassen afzonderlijk in hoogte kunt verstellen wordt er in plaats van een topper vaak gekozen voor een splittopper, bovenaan het matras loopt dan een split zodat u uw matras omhoog kunt zetten terwijl uw partner rustig doorslaapt. Het is dan ook van belang dat u een splittopper hoeslaken en een splittopper molton gebruikt. In onze uitgebreide splittopper collectie vindt u onder andere de merken Romanette, Dreamhouse Bedding en Cinderella.

Moltons en incontinentiemoltons:

Een molton is een essentieel onderdeel in de bescherming van uw matras. Een molton houdt onder andere vuil en transpiratievlekken tegen. Zodat u mindersnel vochtkringen in uw matras krijgt. U kunt kiezen voor een katoenen molton of een incontinentiemolton. Een incontinentiemolton is waterdicht, kan in een kookwas en in het geval van het merk Romanette zelfs in de droger. Daarmee zijn deze moltons ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld huisstofmeid allergie. Een incontinentie molton wordt vaak gebruikt bij kleine kinderen, zwangere vrouwen die thuis willen bevallen (en in de laatse weken van zwangerschap) of mensen met incontinentieproblemen. U kunt bij ons ook terecht voor toppermoltons en splittoppermolotons die gebruikt worden voor toppermatrassen.

Materiaal:

Of u nu opzoek bent naar eenvoudig hoeslaken of naar een hoogwaardig luxe hoeslaken, Textielwereld.nl heeft het. Zoekt u een koel hoeslaken dan kunt u bij ons terecht voor, katoenen hoeslakens, percale hoeslakens, percaline hoeslakens, satijnen hoeslakens. Zoekt u een rekbaarhoeslaken kijkt u dan eens bij de jersey hoeslakens en dubbel jersey hoeslakens (double jersey hoeslaken), velours hoeslakens of flanel stretch hoeslaken. Tevens is een flanellen hoeslaken of een velours hoeslaken lekker zacht en warm. Ideaal voor tijdens de koude wintermaanden. Op zoek naar een badstof hoeslaken? Ook die vindt u bij Textielwereld.nl Badstof hoeslakens zijn lekker warm en goed vocht absorberend. Fysiotherapeuten kiezen veelal voor een badstofhoeslaken.

Maten:

De standaard lengte van een matras is 200 cm, in sommige gevallen is een matras extra lang en kan deze 220 of 230 cm lang zijn. De breedte is zeer variërend. Zo kunt u in het geval van een éénpersoons hoeslaken een matras van 70, 80, 90, 100 cm breed hebben (90 cm is de standaard breedte). Heeft u een twijfelaar, dan is uw matras 120 cm breed. Een tweepersoons hoeslaken is bij ons te vinden in de maten 140 en 150 cm breed (140cm breed is standaard). Lits-jumeaux hoeslakens worden aangeboden in de breedtes 160, 170, 180 190 en 200 cm breed (waarbij 160, 180 en 200 cm de meest voorkomende breedtes zijn). Zoekt u een kinderhoeslaken voor een ledikant of wiegje? Dan komt u bij de wieg hoeslakens uit in de maat 60x120 cm en ledikant hoeslakens in de maat 70x 120 cm.  Wanneer u de juiste afmeting gevonden heeft is het ook van belang dat u kijkt naar de hoogte van uw matras en de hoekhoogte van het hoeslaken. Zit de gewenste maat hoeslaken er niet tussen? Dan kunt u kiezen voor een maatwerk hoeslaken.

Maatwerkhoeslakens:

Heeft u een buitenmaat matras en bent u op zoek naar een afwijkende maat hoeslaken? U kunt bij Textielwereld.nl ook terecht voor maatwerkhoeslakens. Wij zullen het hoeslaken speciaal voor u in een atelier in de voor u gewenste kleur en maat laten maken. Om een maatwerk hoeslaken te bestellen dient u contact op te nemen met de klantenservice.  

Artikelen 1 tot 27 van 268 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 27 van 268 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5