Primaviera Deluxe Royal Line

Primaviera Deluxe Royal Line
Een echt luxe gevoel, zelfs als u slaapt? Dat bereikt u met de Primaviera Deluxe Royal Line van Textielwereld.nl. Deze lijn producten biedt de top als het gaat om dekbedovertrekken. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in de breedtematen 140, 200 en 240 en in de lengtematen 200 en 220. Zo is er dus altijd wel een dekbedovertrek dat op uw bed past!

Luxe dessins van Primaviera Deluxe Royal Line
Een belangrijk kenmerk van de Primaviera Deluxe Royal Line is de prachtige uitstraling. De luxe dessins die gekozen zijn voor deze overtrekken zijn kenmerkend voor het merk en zorgen voor een heerlijk luxe gevoel in de slaapkamer. Daarnaast zijn de materialen ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het niet alleen bij een luxe uitstraling blijft, maar dit zich ook vertaalt in een luxe gevoel.

Snelle verzending
Ook voor Primaviera Deluxe Royal Line producten geldt dat u bij Textielwereld.nl kunt rekenen op een uitstekende service. Zo kunt u vooraf op de website al zien hoelang het nog duurt voor uw pakket verzonden wordt. Bestelt u voor meer dan €50? Dan hoeft u bij ons ook geen verzendkosten te betalen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.