Cinderella

Cinderella beddengoed
Beddengoed moet allereerst natuurlijk heerlijk slapen. Daarnaast is het echter ook prettig als het comfortabel, zacht, goed wasbaar én een beetje mooi is. Met Cinderella zit u dan goed. Cinderella is één van de topmerken die Textielwereld.nl verkoopt en biedt beddengoed in allerlei soorten en maten. Of het nu voor een eenpersoons- of tweepersoonsbed is; u slaagt altijd.

Verschillende materialen en producten
Met Cinderella kunt u uw complete bed opmaken. Bij Textielwereld.nl vindt u bijvoorbeeld heerlijke hoeslakens van dit merk. De hoeslakens zijn verkrijgbaar voor gewone matrassen, maar ook voor boxsprings. Ook voor dekbedovertrekken kunt u natuurlijk bij ons terecht. Extra handig is de mogelijkheid om te selecteren op overtrekken met een instopstrook.

Geen verzendkosten
Voor producten van Cinderella én van alle andere merken geldt dat wanneer u voor €50 bestelt, u geen verzendkosten hoeft te betalen. Dit geldt alleen voor verzending binnen Nederland. Woont u in Duitsland of België? Dan kunnen wij uw bestelling ook naar die landen versturen. Daarvoor gelden aangepaste tarieven.

Artikelen 1 tot 27 van 71 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 27 van 71 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3