Walt Disney

Walt Disney: een legende
Van Walt Disney krijgen de meeste mensen niet snel genoeg. Zelfs volwassenen zijn nog dol op de figuren uit de verhalen van deze Amerikaan. De Disney-figuurtjes zijn daarom op tal van producten terug te vinden, ook bij Textielwereld.nl. Bij ons vindt u bijvoorbeeld prachtige Disney handdoeken voor de kleintjes. En dat is niet het enige!

Kies uw Disney dekbedovertrek
Naast mooie handdoeken van Walt Disney, kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een prachtig Disney dekbedovertrek. Kies voor een heerlijk zacht velours/katoenen exemplaar of ga voor een comfortabel flanellen exemplaar. Waar u ook voor kiest; u kunt bij Textielwereld.nl rekenen op een uitgebreid assortiment tegen vaste lage prijzen.

Gratis verzending
Uw Walt Disney dekbedovertrek bestellen bij Textielwereld.nl heeft veel voordelen. Zo betaalt u bij bestellingen boven de €50 bijvoorbeeld geen verzendkosten. Ook kunt u precies zien hoe lang het nog duurt voor uw pakket verzonden wordt. Heeft u vragen? Dan helpen wij u graag verder. U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Artikelen 1 tot 27 van 64 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 27 van 64 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3