Primaviera Deluxe Cotton Line

Primaviera Deluxe Cotton Line
Katoen behoort tot de meest gebruikte stoffen als het gaat om beddengoed. Dat is vooral te danken aan de unieke kenmerken van katoen. Het houdt het lichaam warm in de winter en koel in de zomer. Bovendien neemt het moeiteloos vocht op, wat ervoor zorgt dat het beddengoed fris blijft, ook als u - zoals gemiddeld het geval is - een halve liter vocht per nacht kwijtraakt.

Primaviera Deluxe Cotton Line producten bestellen
Gaat u zelf het liefste ook voor goed slaapcomfort? Probeer dan eens een dekbedovertrek uit de Primaviera Deluxe Cotton Line. U vindt ze bij Textielwereld.nl. Hier kunt u kiezen uit verschillende maten, voor zowel eenpersoons- als tweepersoonsbedden. Bekijk het volledige aanbod of filter op kleur of genre om sneller een overzicht te krijgen van de mogelijkheden.

Verzending in binnen- en buitenland
Textielwereld.nl verstuurt alle bestellingen naar Nederland, België en Duitsland. De verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wie Primaviera Deluxe Cotton Line producten bestelt voor aflevering in Nederland, betaalt €3,95 aan verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €50 worden geen verzendkosten meer in rekening gebracht.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina