Day Dream Laken

Daydream laken: de voordelen
Een goed laken heeft veel invloed op het slaapcomfort. Lakens beschermen het bed onder meer tegen transpiratievocht en zorgen ervoor dat u in de zomer lekker koel en in de winter lekker warm ligt. Tenminste, als u kiest voor een Daydream laken. Daydream lakens zijn gemaakt van flanel en zijn heerlijk zacht. In slaap vallen kost hiermee geen enkele moeite!

Daydream laken bestellen
Uw eigen Daydream laken bestelt u natuurlijk via Textielwereld.nl. Textielwereld.nl is dé specialist als het gaat om textiel. U vindt bij ons bedlinnen van diverse topmerken, waaronder Daydream en Cinderella. Ook voor alle andere vormen van textiel kunt u bij ons terecht. Denk aan tafellinnen, keukentextiel en woonmode. Dankzij een breed assortiment grijpt u nooit mis!

Altijd lage verzendkosten
Bij Textielwereld.nl hoeft u niet bang te zijn voor hoge verzendkosten. Voor bestellingen binnen Nederland zijn de verzendkosten €3,95. Die hoeft u echter niet te betalen als u voor meer dan €50 bestelt. In dat geval nemen wij namelijk de verzendkosten voor onze rekening. Ook verzenden we tegen aantrekkelijke tarieven naar België en Duitsland.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina