Molton

Molton split topper hoeslaken
Een molton hoeslaken slaapt heerlijk. Maar wat als u geen gewoon bed hebt, maar een gesplitst matras met een split topper? Dan bestelt u bij Textielwereld.nl gewoon een molton split topper hoeslaken. Zo'n molton split topper hoeslaken is speciaal ontwikkeld voor tweepersoonsbedden met twee losse matrassen en een split topper en biedt daarom optimaal gemak.

Voordelig een molton split topper hoeslaken bestellen
Hoewel een molton split topper hoeslaken een speciaal ontwikkeld product is, wil dit niet automatisch zeggen dat u er ook de hoofdprijs voor moet betalen. Integendeel; bij Textielwereld.nl kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs. U kunt de hoeslakens op prijs sorteren, zodat u direct ziet welke optie voor u het meest voordelig is. Controleer wel goed de maten, zodat u er zeker van bent dat u de juiste variant koopt.

Besparen op de verzending
Voor hoge verzendkosten hoeft u bij Textielwereld.nl ook niet bang te zijn. Bestelt u voor meer dan €50, dan betaalt u zelfs helemaal geen verzendkosten. Tot dat bedrag zijn de verzendkosten €3,95 voor verzending binnen Nederland. Voor België en Duitsland gelden aangepaste tarieven.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina