Split hoeslakens

Split hoeslaken: extra comfort
Als het om slapen gaat, heeft iedereen andere wensen. Dat kan met een tweepersoonsbed soms lastig zijn. Gelukkig is daar iets op gevonden: een bed met twee matrassen, die afzonderlijk van elkaar versteld kunnen worden. Speciaal voor dat soort bedden verkoopt Textielwereld.nl een passend split hoeslaken. Zo'n hoeslaken zorgt ervoor dat het bed één geheel is, maar biedt wel ruimte om de matrassen los te bewegen.

Scherpe aanbiedingen hoeslaken met split
Textielwereld.nl is hét adres voor bedlinnen. U vindt hier een hoeslaken met split, maar ook talloze gewone hoeslakens. Bovendien kunt u hier altijd terecht voor een aantrekkelijke aanbieding. Sorteer op prijs om de voordeligste split hoeslakens als eerste te bekijken. Plaats uw bestelling en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt afgeleverd!

Voor matrassen met hoge hoek
Om er zeker van te zijn dat het door u gekozen split hoeslaken ook geschikt is voor uw bed, is het handig om de kenmerken van de lakens even te bekijken. De inkepingen zijn maximaal 90 centimeter en in de meeste gevallen zijn de lakens alleen geschikt voor matrassen met een hoge hoek van maximaal 30 centimeter. Twijfelt u? Neem dan even contact met ons op!

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina