Velours hoeslakens

Velours hoeslaken
Heerlijk slapen? Dat lukt zeker met een velours hoeslaken. Velours wordt gemaakt van 80% katoen en 20% polyamidegarens en heeft - mede dankzij de poolvezels die in een grondweefsel worden ingeweven - een heerlijk bijzondere zachtheid. Bovendien lijkt velours heel erg luxe en is het slijtvast. Voor al uw velours hoeslakens bent u bij Textielwereld.nl aan het juiste adres.

Hoeslaken: velours en andere stoffen
Voor een hoeslaken van velours kunt u uw keuze maken uit het ruime assortiment van Textielwereld.nl. Met behulp van de zoekfilters aan de zijkant van de pagina kunt u de resultaten verfijnen op formaten die ook daadwerkelijk bij uw bed of matras passen. U vindt in ons assortiment echter ook tal van andere hoeslakens, bijvoorbeeld van flanel of microvezel.

Snelle verzending
Bij Textielwereld.nl vinden we het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Daarom laten we zien wanneer we uw pakket gaan versturen. Bestelt u uw velours hoeslaken? Bekijk dan bovenaan de pagina hoeveel uur en hoeveel minuten het duurt voor we uw pakket verzenden. Dan weet u ook wanneer u het kunt verwachten!

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina