Katoenen hoeslakens

Katoenen hoeslakens bestellen
Katoenen hoeslakens bieden het beste van verschillende werelden: ze zijn lekker zacht, ze zijn gemakkelijk te wassen en ze blijven altijd heerlijk fris. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een hoeslaken van katoen het meest gebruikt wordt in Nederland. Dat betekent echter wel dat er af en toe een exemplaar vervangen moet worden. Daarvoor kunt u natuurlijk bij Textielwereld.nl terecht.

Hoeslaken van katoen: de mogelijkheden
Textielwereld.nl is hét adres voor een fijn hoeslaken van katoen. Wij bieden hoeslakens van katoen aan in verschillende maten. De breedte van deze hoeslakens loopt uiteen van 70 centimeter tot maar liefst 200 centimeter. De meest gangbare lengtematen zijn 200 en 220 centimeter. Ook aan de dikte van het matras is gedacht; met behulp van een handige zoekfilter kiest u alleen uit de hoeslakens die ook echt bij uw matras passen.

Gratis verzending
Katoenen hoeslakens zijn bij Textielwereld.nl altijd al heel voordelig. Als u voor meer dan €50 bestelt, komt daar nog een extra voordeel bij: de verzendkosten van €3,95 hoeft u dan namelijk niet te betalen. En natuurlijk hoeft u die €50 niet alleen aan hoeslakens uit te geven; ook voor alle andere soorten textiel kunt u bij ons terecht!

Artikelen 1 tot 27 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 27 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2